Voor professionals in zorg, welzijn en onderwijs 

Wilt u of uw organisatie:
 
  • ondersteuning op maat leveren aan kinderen en hun gezinnen, en dat op een kosteneffectieve manier?

  • de expertise van ouders en kinderen benutten bij het bepalen van hun ondersteuningsbehoeften? 

  • de probleemoplossende vaardigheden van gezinnen versterken? 

  • meer ruimte geven aan professionals, zodat ze a.d.h.v. authentieke dialogen echt kunnen luisteren naar en in kunnen spelen op de unieke verhalen en behoeften van hun gesprekspartners?

Childrearing Matters' kwalitatief hoogwaardige GIZ-methodiek advies en training modules helpen u uw transitie- en transformatiedoelen te behalen!

Childrearing Matters is een CRKBO-geregistreerde opleidingsinstituut. Dankzij dit zijn al onze trainingen Btw-vrij

Alison Sutton, developer of the GIZ-methodology and CEO of Childrearing Matters gives trainings in the GIZ-methodology that help families and the professionals who work with them to bring out the best in children. Childrearing Mattrs offers a range of GIZ-methodology trainings for professionals at all levels witin organisations and practices.
De ervaring leert dat een successvolle implementatie van de GIZ-methodiek veel vraagt van professionals en van hun organisaties. Cruciaal hierbij zijn een gedeelde visie, goed gecoördineerde acties en - het allerbelangrijkste - inspiratie en enthousiasme. Hoe krijgt u dit voor elkaar?

In de 'Trainingen' sectie van deze website vindt u een overzicht van de trainingen die u kunnen helpen een succes te maken van uw implementatie van de GIZ-methodiek. Het zijn trainingen voor GIZ-methodiek implementatiecoordinatoren, coaches en uitvoerders.

Door trainingen stapsgewijs te introduceren op alle niveaus binnen uw organisatie of praktijk, kunt u uw werkwijze met gezinnen aanpassen, in een tempo dat bij uw behoeften en budget past.

 

Klik hier voor een overzicht van

alle GIZ-methodiek trainingen 

Open-inschrijving trainingen gericht op professionals op alle niveaus, zodat iedereen betrokken is bij de transformatie

Alisons nalatenschap in Rotterdam is indrukwekkend: een onderzoek van onschatbare waarde over de rol van pedagogen binnen de Centra voor Jeugd en Gezin en een holistische beoordelingsmethode, welke zij heeft ontwikkeld en geintroduceerd op alle locaties binnen CJG Rijnmond.

Jose Baeza Davison

Voormalige hoofd van Delfshaven Centrum voor Jeugd en Gezin, Rotterdam Rijnmond

Alison deelt haar expertise op een manier dat ervoor zorgt dat iedereen die met haar werkt zich gewaardeerd voelt.

Debby Mureau

CEO Ad-Voice en auteur van ‘Je stem als krachtbron'

Alisons baanbrekende prestaties laten een blijvend merk achter in Nederland. Ze is onafhankelijk van geest, toegewijd en een plezier om mee te werken.

Hans Bosman

Voormalig directeur Nederlands Vereniging van Onderwijzers en Pedagogen, adviseur Stichting Kinderen en Jeugd,

Please reload

JA, ik zou graag willen weten wat de GIZ-methodiek kan betekenen voor mijn praktijk of organisatie!

Bedankt! Bericht gestuurd.

Onze cliënten

De professionals die Childrearing Matters adviseert en traint werken in eigen praktijken en op allerlei niveaus in instellingen in zorg, welzijn en onderwijs.

De achtergronden van onze trainees zijn ook divers. Naast jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen hebben we ook managers, psychologen, orthopedagogen, maatschappelijke werkers, therapeuten en coaches getraind.

 

Grote cliënten die we recent geholpen hebben zijn GGD Hollands Midden, CJG Zwijndrecht, JGZ Kennemerland en SWV VO Delflanden.

 

 

Zou de GIZ-methodiek iets kunnen betekenen voor uw organisatie of praktijk? Lees verder of neem direct contact op met Childrearing Matters via het formulier hierboven.

 

Als ontwikkelaar van de GIZ-methodiek, sta ik klaar om uw vragen te beantwoorden en uw behoeften in kaart te brengen!